Latest News

18.12.2017

Dallapé at Independence Day reception

Dallapé at Independence Day reception.  

Upcoming Concerts

 • Sat
  19
  Sep
  2020

  PERUUTETTU: Jälleen soittaa Dallapé!

  Savoy-teatteri Helsinki
  Dallapén juhlakonsertti Savoy-teatterissa 19.9. peruuntuu. Juhlat siirtyvät vietettäväksi myöhemmin, sillä nyt voimassa olevien kokoontumisrajoitusten vuoksi konserttia ei pystytä toteuttamaan suunnitellulla tavalla.
  ”Haluamme, että mahdollisimman moni Dallapén ystävä pääsee paikalle juhlistamaan yhtyeen pitkää ja ansiokasta taivalta. Sen vuoksi päätimme yhdessä Savoy-teatterin kanssa odottaa, että kokoontumisrajoitukset poistuvat”, sanoo Dallapén johtaja Juha Hostikka.
  Dallapé ja Savoy-teatteri etsivät uutta päivämäärää syksylle 2021, jolloin toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi juhlimaan 95-vuotiasta Dallapé-orkesteria.
  Lunastetuista lipuista ota yhteyttä Savoy-teatteriin.

  Dallapé-orkesterin 95-vuotisjuhlakonsertissa yhtye juhlistaa pitkää taivaltaan Euroopan vanhimpana viihdeorkesterina. Dallapén juhlakonsertissa kuullaan mehukkaita iskusävelmiä orkesterin uran varrelta: Pustan poika on  vain kivenheiton päässä Tammerkoskelta, Eeva saattaa olla vain Kangastusta, mutta Armi on neitosista kaunein ja mikä parasta, JÄLLEEN SOITTAA DALLAPÉ!

 • Thu
  01
  Oct
  2020

  Jälleen soittaa Dallapé!

  19:00Turun kaupunginteatteri

  Dallapé juhlii 95-vuotistaivaltaan Suomen merkittävimpänä ja Euroopan vanhimpana yhtäjaksoisesti toiminnassa olleena viihdeorkesterina konserteissa, tansseissa ja iltamissa eri puolilla Suomea. Turun kaupunginteatterissa Dallapén juhlakonsertin solistivieraana on upea Maria Ylipää.
  Lipunmyynti avautuu 25.3. Lisätiedot Turun kaupunginteatteri

MENU
Dallapé-orkesteri