Dallapén kesä käynnistyy juhannustansseilla

Dallapén kesä käynnistyy juhannustansseilla

Dallapé ja Dallapé-sekstetti viettävät vilkasta kesää. Parhaaseen mahdolliseen juhannustunnelmaan pääsee Myllykosken Seuratalolla Dallapén ja Juha Hostikan tanssittaessa. Kesäkuun lopussa on vuorossa Sysmän Suvisoitto ja heinäkuun sydämessä iltamat KesäVirratSoi -tapahtumassa.

Dallapé-sekstetti on mukana Saaristo-oopperan hulvattomassa kesäoopperassa Gabriel tule takaisin. Musiikin Mika Waltarin tekstiin on säveltänyt Ilkka Kuusisto. Gabrielina häärää Juha Hostikka, jonka hurmaa haikailevat Päivi Nisula ja Tiina Vahevaara. Muissa rooleissa loistavat Anu Hostikka, Minna-Sisko Mutanen ja Ville Salonen. Esitykset Someron Esakalliolla 14. ja 15.7.

Heinäkuun lopulla orkesteri vierailee Kangasniemen musiikkiviikoilla.

Katso esityspäivät ja muut tiedot: Konsertit

MENU
Dallapé-orkesteri