Dallapé Suomen musiikin kunniagalleriaan

Dallapé Suomen musiikin kunniagalleriaan

Suomalaista musiikkia esittelevä Musiikkimuseo Fame avautuu syksyllä 2019 Pasilan rakenteilla olevaan kauppakeskus Triplaan. Museon ytimessä on musiikin kunniagalleria Hall of Fame,  jonka ensimmäiset kymmenen nimeä  julkistettiin 2.10.2018.

Euroopan vanhin yhtäjaksoisesti toiminut viihdeorkesteri ja suomalaisen viihdemusiikin suurnimi Dallapé, on yksi nyt julkistetuista kunniagallerian jäsenistä. Nimityksen vastaanotti orkesteria johtava Juha Hostikka.

Myös laulajalegenda Olavi Virta kuuluu kunniagallerian itseoikeutettuihin jäseniin. Virran ja Dallapén historia kulkee pitkän matkan käsi kädessä. Tarinaan voi tutustua mm. Timo Koivusalon toteuttamassa Virran elämäkertaelokuvassa, joka tulee elokuvateattereihin 5.10.2018.

MENU
Dallapé-orkesteri